Transport


Als transportbedrijf verzorgen wij transporten binnen Benelux en Noord-Frankrijk. Wij vervoeren voornamelijk bouwmaterialen en goederen voor de bouwnijverheid op open wagens. Wij kunnen al deze goederen op deze manier rechtstreeks op werven aanleveren.

Wij voeren ook veel transporten uit voor de staalnijverheid. Hiervoor zijn wij adequaat uitgerust met uitschuifbare opleggers. Hier doen wij regelmatig  transporten met verschillende klanten om de toeleveringen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Voor grotere projecten kan u ook beroep doen op ons. Wij zorgen voor een volledige dienstverlening van vertrek tot bestemming.

Wij beperken ons echter niet tot het vervoer op open wagens. Ons wagenpark telt een aantal huifwagens die uw goederen in de beste omstandigheden kunnen vervoeren. Zowel voor volledige vrachten als voor deelpartijen staan wij tot uw beschikking.

Uitzonderlijk vervoer

Het vervoer van goederen met uitzonderlijke afmetingen vraagt een bepaalde expertise en speciale uitrusting. Onze wagenpark heeft alle voorzieningen om vervoer tot 3,5 meter breed en 27 meter lang tot een goed einde te brengen.
Onze vergunningen laten ons toe om binnen Benelux en Noord-Frankrijk deze uitzonderlijke transporten uit te voeren.
De wetgeving inzake uitzonderlijk vervoer is onlangs veranderd, maar door een doorgedreven opvolging hiervan zijn wij reeds volledig in orde met de nieuwe regels.