Opslag


In ons magazijn kunnen wij uw goederen voor bepaalde tijd stockeren. Wij houden uw stock zorgvuldig bij zodat u deze steeds kunt raadplegen wat er beschikbaar is.

Wij kunnen goederen tot 2500 kilogram per stuk zonder probleem laden en lossen met de heftruck.

Soms brengt de opslag van goederen ook andere diensten met zich mee zoals het herconditioneren van palletten en orderpicking. Vraag ook hiervoor onze tarieven. Wij denken graag met u mee om op de best mogelijke manier uw noden in te vullen.

Transportadvies


Het vervoer van uw goederen is een uiterst belangrijk onderdeel van uw business. Veelal wordt bij transport gekeken naar de goedkoopste manier om uw transporten te regelen. Dit resulteert vaak in het inzetten van transporteurs die ofwel een loopje nemen met de reglementeringen ofwel met buitenlandse chauffeurs werken om zo de kosten te drukken.
Deze praktijken leiden niet altijd tot een correcte uitvoering van het transport.

Onze kennis en ervaring op het gebied van transport hebben ons geleerd dat een kritische analyse van uw aan- en afvoer van goederen ook tot besparingen kan leiden zonder in te boeten op de kwaliteit van dienstverlening.
Hebt u soms het gevoel dat uw logistiek niet naar behoren verloopt, neem dan eens contact met ons op en ervaar zelf wat wij voor u kunnen doen.